Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ελευθεριος αργυροπουλος

Ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα την 1η Απριλίου του 1967. Από τα πρώτα του γυμνασιακά έτη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα μαθηματικά και τη φυσική. Αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο άρχισε την έρευνα στα μαθηματικά.



Το έτος 1986 όταν ήταν μόλις 19 ετών, σχεδίασε και κατασκεύασε τρεις πίστες για skateboard, χρησιμοποιώντας αναλυτική γεωμετρία , τριγωνομετρία και φυσική. Από τον Ιούνιο του 1986 έως τον Δεκέμβριο του 1997 ανακάλυψε 525 διαφορετικές αποδείξεις του Πυθαγορείου θεωρήματος και κατά το έτος 2002 δημιούργησε τρεις μαθηματικές εργασίες και μία στη φυσική. Ο Ελευθέριος έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για τους δρόμους μεγάλων αποστάσεων και στην ηλεκτρονική μουσική σύνθεση. Έχει τρέξει 28 μαραθωνίους και 18 υπερμαραθωνίους. Η μεγαλύτερη απόσταση που έχει τρέξει είναι 170 χιλιόμετρα από τους Δελφούς στην Αθήνα στις 11 Απριλίου του 1998 σε χρόνο 20 ώρες, 33 λεπτά και 14 δεύτερα μεταφέροντας δάδα με το Απολλώνειον Φώς. Τώρα προσπαθεί να δημιουργήσει έναν ετήσιο υπερμαραθώνιο αγώνα δρόμου με την επωνυμία Απολλώνειος Υπερμαραθώνιος σε μία προσπάθεια να αναβιώσει τα Πύθια και το Απολλώνειον ιδεώδες. Αυτή την περίοδο ο Ελευθέριος κάνει έρευνα στη θεωρία αριθμών (πρώτοι αριθμοί), στη γραμμική άλγεβρα, την Ευκλείδειο και την αναλυτική γεωμετρία. Επιπλέον διεξάγει εντατική έρευνα στη μαθηματική δομή της Ελληνικής γλώσσης ετοιμάζοντας το τρίτο του βιβλίο.

Πτυχία


Ο Ελευθέριος αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστόνης των ΗΠΑ και έλαβε το δίπλωμά του στα μαθηματικά στις 10-9-2002. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε τρία έτη αντί των πέντε που ήταν η κανονική διάρκεια σπουδών, παρότι αντιμετώπισε τεράστια οικονομικά προβλήματα.



Αν και είχε κάνει αλλεπάλληλες αιτήσεις για υποτροφία παρουσιάζοντας τα μαθηματικά του αλλά και τα διάφορα άλλα επιτεύγματά του, δεν έλαβε καμία οικονομική βοήθεια από αυτό το Αμερικανικό πανεπιστήμιο, διότι του είπαν ότι ήταν ξένος φοιτητής. Επιπλέον, αν και παρέδωσε τρεις σοβαρές μαθηματικές εργασίες λίγες εβδομάδες πριν από την αποφοίτησή του, προκειμένου να λάβει το δίπλωμά του, οι βαθμολογητές του έδωσαν τον βαθμό 8,5 από 10, παρ' ότι η μία από τις τρεις εργασίες του ήταν η απόδειξη του τελευταίου θεωρήματος του Φερμά για την περίπτωση των αρτίων εκθετών. Οι άλλες δύο εργασίες του ήταν η γενίκευσις του θεωρήματος του Ναπολέοντος και η ανακάλυψη ενός νέου τύπου υπολογισμού οριζουσών τετραγωνικών πινάκων. Ο Ελευθέριος τονίζει ότι ενώ ήταν υποχρεωμένος να παραδώσει μόνο μία εργασία για τη διπλωματική του, παρέδωσε τρεις και μάλιστα βαρυσήμαντες. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι ένας από του καθηγητές πρότεινε να βαθμολογηθεί ο Ελευθέριος με 7,5, ενώ η αλήθεια είναι ότι οι καθηγητές αυτοί ούτε καν μπορούσαν να συλλάβουν τα γραφόμενα των μαθηματικών ερευνών του. Επίσης του επέβαλαν να πληρώσει το ποσόν των 2157 δολλαρίων για τη διπλωματική του εργασία !!! Από πότε κύριοι ο δημιουργός νέων μαθηματικών ανακαλύψεων πρέπει να πληρώνει για τις ανακαλύψεις του? Επίσης του επέβαλαν πρόστιμο 800 δολλαρίων επειδή είχε καθυστερήσει να πληρώσει προηγούμενο λογαριασμό του, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην Αθήνα προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα χρήματα που τους όφειλε. Ο Ελευθέριος έχει υποφέρει πολλά από τους ιθύνοντες του πανεπιστημίου Northeastern, χωρίς να γνωρίζει όλους τους λόγους αυτής της συμπεριφοράς. Γιατί άραγε αντιμετωπίστηκε με αυτό τον τρόπο? Ποίους να εξυπηρετούσε άραγε αυτή η συμπεριφορά? Ο Ελευθέριος θέλει να δώσει διαλέξεις στα πανεπιστήμια μαθηματικών Αθηνών και Θεσσαλονίκης για τις παραπάνω εργασίες του.

Ευφυία


Ο Ελευθέριος μέτρησε το δείκτη νοημοσύνης του για πρώτη φορά το 1988 όταν έλαβε τη βαθμολογία 156 από 160 στην εξέταση της προοδευτικής κλίμακας πινάκων.



Ο Δρ. Αναστάσιος Σταλίκας, επικεφαλής της αθλητικής ψυχολογίας του εργομετρικού κέντρου Αθηνών, μέτρησε τον δείκτη νοημοσύνης του Ελευθέριου το 1993 ανεξάρτητα από την προηγούμενη εξέταση και τον βαθμολόγησε με 158 από 160. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δρ. Σταλίκας του μέτρησε υψηλά επίπεδα συγκεντρώσεως ακόμα και μετά από κόπωση μιας ώρας δρόμου αντοχής.

Απομνημόνευση


Από το 1986 ο Ελευθέριος ανακάλυψε ότι έχει κάποιες ειδικές ικανότητες μνήμης. Από τότε έχει απομνημονεύσει τα πρώτα 1000 ψηφία του π, όλους τους γνωστούς τελείους αριθμούς και άλλες μαθηματικές σταθερές.



Το 1997 υπό την επίβλεψη του Δρ. Αναστασίου Σταλίκα, έγραψε από μνήμης τα πρώτα 1000 δεκαδικά ψηφία του π στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το οποίον είναι πανελλήνιο ρεκόρ.

Η Μαθηματική Κατασκευή της Ελληνικής Γλώσσας


Στο πρώτο του βιβλίο (Αποδείξεις για τη μαθηματική κατασκευή της Ελληνικής γλώσσας) ο Ελευθέριος παρουσιάζει την αντιστοιχία μεταξύ γραμμάτων και αριθμών του Ελληνικού αλφαβήτου. Συνεχίζει δείχνοντας τη λεξαριθμική επιβεβαίωση ορισμένων θεωρημάτων της φυσικής και των μαθηματικών διά των λεξαρίθμων της Ελληνικής γλώσσης.



Επίσης, αποδεικνύει ότι η Ελληνική Γλώσσα γνωρίζει την διαδικασία της δημιουργίας και την γεωμετρία του ανθρωπίνου όντος διά των λεξαρίθμων. Ο Ελευθέριος παρουσιάζει για πρώτη φορά τις λεξαριθμικές εξαγωγές των μαθηματικών σταθερών π, φ και της βάσεως των φυσικών λογαρίθμων e. Το πρώτο του βιβλίο εξεδόθη για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2000 με την ευγενική χορηγία της Εμπορικής Τράπεζας και αποτελείται από 203 σελίδες.




«…Το βιβλίο αυτό εξεδόθη μετά από έρευνες δεκαεπτά ετών (1983 – 2000). Οι έρευνες εστιάστηκαν κυρίως επάνω στην λεξαριθμική θεωρία, στην αρχαία Ελληνική γλώσσα, στον δίσκο της Φαιστού, την κοσμογονία, την έννοια του Θεού, καθώς και στην αναζήτηση της αλήθειας. Το βιβλίο αυτό είναι ένα σπάνιο σύγγραμμα, το οποίο παρουσιάζει νέα στοιχεία για την Ελληνική γλώσσα και τη λεξαριθμική θεωρία και όχι «ανακυκλούμενο υλικό», όπως πολλοί σε διάφορα βιβλία και θέματα παρουσιάζουν. Ο πόλεμος που δέχθηκα από ορισμένους ημιμαθείς, απατεώνες και κλέφτες πνευματικής ιδιοκτησίας, δε με εμπόδισε να κάνω αυτή την έκδοση, αλλά αντίθετα με ενδυνάμωσε να ανακαλύψω και να παρουσιάσω περισσότερα στον Έλληνα αναγνώστη. Ορισμένες από τις πιο σπουδαίες λεξαριθμικές ανακαλύψεις που περιέχονται σ’ αυτό το βιβλίο, είναι η λεξαριθμική εξαγωγή του π = 3,1415926535….., του χρυσού αριθμού φ = 1,6180339887…., καθώς και της βάσεως των φυσικών λογαρίθμων e = 2,7182818284….. Οι προηγούμενοι τρείς αριθμοί είναι οι τρείς σπουδαιότερες μαθηματικές σταθερές και βρίσκονται κωδικοποιημένες στη μεγάλη πυραμίδα του Χέοπος στην Αίγυπτο, καθώς και στον Παρθενώνα. Επίσης, το βιβλίο μου περιέχει λεξαριθμικές αποδείξεις θεωρημάτων της γεωμετρίας και της θεωρίας αριθμών, καθώς και της φυσικής.

Το συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει είναι ότι η Ελληνική γλώσσα σαν μαθηματική κατασκευή γνωρίζει όλους τους νόμους της συμπαντικής δημιουργίας, γεγονός που γίνεται αντιληπτό μέσω της λεξαριθμικής θεωρίας.

Στο παρόν βιβλίο γίνεται για πρώτη φορά εκτεταμένη σύνδεση Μαθηματικών, Φυσικής και άλλων επιστημών με την Ελληνική γλώσσα, αποδεικνύοντας σοβαρά θεωρήματα μέσω της λεξαριθμικής θεωρίας και επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός ότι η Ελληνική γλώσσα είναι η ανώτερη μαθηματική κατασκευή. Θεωρώ ότι η πιο σημαντική αποκωδικοποίηση από τα αρχαία ελληνικά κείμενα είναι η μαθηματική αποκωδικοποίηση των φυσικών κειμένων του Αριστοτέλους και επειδή γνωρίζω την τεράστια αξία της, έχω ξεκινήσει προσπάθεια αποκωδικοποιήσεως χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή 1000 Mhz. Θα ήθελα ακόμη να επισημάνω ότι χρησιμοποιώντας την λεξαριθμική θεωρία, αποδεικνύω και το Πυθαγόρειο Θεώρημα, ένα θεώρημα το οποίο έχω αποδείξει με 520 διαφορετικούς τρόπους (από το 1986 έως το 1997). Η επιτυχία έχει αναγνωριστεί από το βιβλίο Guinness στο Λονδίνο το 1999 και είναι ένα από τα δυο παγκόσμια ρεκόρ που κατέχω. Τέλος, μαζί με αυτό το βιβλίο αφιερώνω στους Έλληνες και την πρώτη μου μουσική δημιουργία σε CD με τίτλο «Απολλώνειον Φως».»


Η Μαθηματική Αποκωδικοποίησις της Ελληνικής Γλώσσης


Το δεύτερό του βιβλίο (Η Μαθηματική Αποκωδικοποίησις της Ελληνικής Γλώσσης) ο Ελευθέριος παρουσιάζει τη λεξαριθμική εξαγωγή όλων των δυνάμεων των σταθερών π και φ με εκθέτη από το -1 έως και το 6. Επίσης, παραθέτει τη θεωρία του για την ανάληψη του Ιησού Χριστού, δηλαδή ότι το υλικό του σώμα μεταμορφώθηκε σε φωτόνια υψηλής ενεργείας (φωτόνια γάμμα).



Στο πρώτο κεφάλαιο ο Ελευθέριος δίδει για πρώτη φορά τον ορισμό των λεξαριθμικών κανόνων για οποιαδήποτε ισοψηφία μεταξύ λέξεων, φράσεων και λογικών προτάσεων. Επιπλέον, παρουσιάζει μία λεξαριθμική επιβεβαίωση του γεγονότος ότι η Ελληνική γλώσσα γνωρίζει τους νόμους της πυρηνικής φυσικής και της κυματομηχανικής. Στο τελευταίο κεφάλαιο παρουσιάζει ορισμένα λεξαριθμικά παραδείγματα εξετάζοντας τη δυνατότητα της πιθανής προβλεπτικότητος της Ελληνικής Γλώσσης. Το βιβλίο αυτό αποτελείται από 314 σελίδες και εξεδόθη το Δεκέμβριο του 2001 με την ευγενική χορηγία της Εμπορικής Τράπεζας.




«…Το βιβλίο αυτό γράφτηκε μετά από έρευνες 17 μηνών. Το νέο μου βιβλίο έχει τον τίτλο «Η μαθηματική αποκωδικοποίησις της Ελληνικής Γλώσσης» και παρουσιάζει νέα στοιχεία συνεχίζοντας την πολυετή έρευνά μου επάνω στη μαθηματική δομή της γλώσσης μας. Ενώ το πρώτο μου βιβλίο περιείχε 180 σελίδες, το παρόν περιέχει 314, στις οποίες παρουσιάζεται κατά μεγάλο ποσοστό νέα ύλη. Ο λόγος για τον οποίον επέλεξα τον αριθμό 314 είναι ο λεξάριθμος της λέξεως ΒΙΒΛΟΣ και θεωρώ ότι αυτό το βιβλίο θα είναι η ΒΙΒΛΟΣ για την κατανόηση της μαθηματικής κατασκευής και ακόμη ίσως και την παγκοσμιοποίησιν της Ελληνικής γλώσσης.


Εντός των 12 κεφαλαίων του βιβλίου, παρουσιάζονται λεξαριθμικές αποδείξεις πολλών θεωρημάτων της γεωμετρίας, της θεωρίας αριθμών, της φυσικής, καθώς και μια λεξαριθμική μελέτη για την θεραπεία του καρκίνου. Επιπλέον, παρουσιάζονται οι λεξαριθμικές εξαγωγές των τριών μαθηματικών σταθερών π, φ και e, καθώς και ορισμένων δυνάμεων αυτών. Συγκεκριμένα, δίδονται οι λεξαριθμικές εξαγωγές των δυνάμεων του χρυσού αριθμού φ για τους εκθέτες από το -1 εως και το 6, ενώ για την περίπτωση του αριθμού π δίδονται οι λεξαριθμικές εξαγωγές για τους εκθέτες από το -1έως και το 3.

Στο πρώτο κεφάλαιο, μελετάται το αρχετυπικόν Ελληνικόν σύστημα αριθμήσεως, ενώ στο ενδέκατο γίνεται η συμβολική και η λεξαριθμική αποκωδικοποίησις των 28 αριθμογραμμάτων του Θείου Ελληνικού Αλφαβήτου.

Στο δεύτερο κεφάλαιο, δίδονται οι λεξαριθμικές αποδείξεις ενός μεγάλου μέρους των θεωρημάτων της Ευκλειδείου γεωμετρίας, καθώς και η λεξαριθμική απόδειξις της εικασίας του Goldbach. Στο τρίτο κεφάλαιο, δίδονται οι λεξαριθμικές εξαγωγές του π και των τεσσάρων δυνάμεων αυτού, ενώ στο τέταρτο, δίδονται οι λεξαριθμικές εξαγωγές των επτά δυνάμεων του χρυσού αριθμού φ. Στο πέμπτο κεφάλαιο, δίδεται η λεξαριθμική ανάλυσις της εννοίας του ανθρώπου και της κατασκευής του.

Στο έκτο κεφάλαιο, δίδεται μια λεξαριθμική κοσμολογική θεώρησις της συμπαντικής δημιουργίας και της εννοίας του θεού. Το έβδομο κεφάλαιο, που είναι αφιερωμένο στην επιστήμη της Φυσικής, αποδεικνύει μέρος της θεωρίας της σχετικότητος και δίδει δυο αποδείξεις περί της κβαντώσεως του χρόνου, η οποία έχει ως συνέπεια την ύπαρξη του θεμελιώδους σωματιδίου της ύλης. Επίσης, στο ίδιο κεφάλαιο γίνεται λεξαριθμική μελέτη επί της δομής της ύλης και δίδεται η ονομασία θεμέλιον στο θεμελιώδες σωματίδιον της ύλης.

Στο όγδοο κεφάλαιο, γίνεται η λεξαριθμική μελέτη και ανάλυσις του ονόματος Ιησούς Χριστός και εξηγείται το φαινόμενον της αναλήψεως αυτού. Το ένατον κεφάλαιο, παρουσιάζει νέα στοιχεία για την αποκωδικοποίση των τριών μαθηματικών σταθερών π, φ και e από τα γεωμετρικά δεδομένα της κατασκευής της μεγάλης πυραμίδος του Χέοπος και του Παρθενώνος.

Το κεφάλαιο 10 είναι αφιερωμένο στη φιλοσοφία, όπου γίνεται εκτεταμένη λεξαριθμική μελέτη για την αναζήτηση της αλήθειας, για την δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και ακόμη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τέλος, το δωδέκατο κεφάλαιο, δίδει μια νέα διάσταση για την Ελληνική γλώσσα, παρουσιάζοντας σοβαρές λεξαριθμικές ενδείξεις για μια κρυμμένη ικανότητά της, δηλαδή την προβλεπτικότητα.

Έχετε στα χέρια σας ένα βιβλίο, το οποίον γράφτηκε με πολύ κόπο, θυσίες και ολονυκτίες, προκειμένου να γίνει η λεξαριθμική ανάλυση σε βάθος. Έτσι, σε μια εποχή που η Ελληνική γλώσσα βάλλεται ακόμη και από ανθρώπους της πολιτικής ηγεσίας και κινδυνεύει να εκφυλιστεί, σας παραδίδω ένα βιβλίο, που ίσως κάνει ακόμη και τους διώκτες της γλώσσης μας να δούν αυτή την υπέροχη μαθηματική δημιουργία με διαφορετικό πρίσμα, ελπίζοντας ότι θα σταματήσουν να την διώκουν και ότι θα την υιοθετήσουν ως παγκόσμια γλώσσα.»

Η Σοφία των Συναρίθμων

«…Το βιβλίο αυτό είναι το τρίτο, που παραδίδω στον κόσμο. Εξ’ αιτίας της σοβαρότητος του θέματος και των δυσκολιών, που παρουσιάστηκαν σχετικώς με την αποπεράτωσή του, αναγκάστηκα να απομονωθώ από τον κόσμο για ένα χρονικό διάστημα και να εναρμονιστώ με την φύση, εφαρμόζοντας το σοφό αρχαίο ρητό «νούς υγιής εν σώματι υγιεί». Έτσι, παράλληλα με την αποπεράτωση αυτού του έργου, υπέβαλα τον εαυτό μου σε μια προσπάθεια καθάρσεως του υλικού και πνευματικού μου σώματος, διεκπεραιώνοντας ένα προπονητικό πρόγραμμα για τους δρόμους μεγάλων αποστάσεων.

Αυτά, που παρουσιάζονται στα εννέα κεφάλαια του παρόντος βιβλίου, είναι στην μεγάλη πλειοψηφία τους νέα στοιχεία λεξαριθμικών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν κατά την χρονική περίοδο με αφετηρία τον Δεκέμβριο του 2001 έως το τέλος του Ιανουαρίου του 2004.

Στο βιβλίο αυτό, εκτός από τον φυσικό λεξάριθμο, που έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα, μελετάται εκτενώς και η έννοια του πυθμενικού λεξαρίθμου και σε αρκετές περιπτώσεις αναλύεται η φιλοσοφική της σημασία.

Επίσης, εισάγεται η έννοια του αναλυτικού λεξαρίθμου και μελετάται η ισοψηφία αυτού. Από τη μελέτη αυτή, προκύπτει ότι και ο αναλυτικός λεξάριθμος έχει μεγάλη συχνότητα λογικών ισοψηφιών και επομένως θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια νέα λεξαριθμική μορφή. Για να αποφύγουμε τη σύγχυση του αναλυτικού λεξαρίθμου με τον λεξάριθμο, που ήδη γνωρίζουμε (φυσικός λεξάριθμος), θα περικλείουμε το υπό μελέτην λεκτικόν με δύο αγκύλες, εκ των οποίων, η μια θα τοποθετείται στην αριστερή και η άλλη στη δεξιά πλευρά της λέξεως, φράσεως ή προτάσεως που μελετούμε. Η έννοια του αναλυτικού λεξαρίθμου, είναι αρκετά σοβαρή, και βασίζεται στο γεγονός ότι τα σύμβολα (γράμματα ή αριθμογράμματα) του Ελληνικού αλφαβήτου, αποτελούν λέξεις, οι οποίες έχουν φυσικό λεξάριθμο. Η χρήσις των αναλυτικών λεξαρίθμων μας οδηγεί σε ανακαλύψεις και συμπεράσματα, που θα ήταν αδύνατο να γίνουν με τους φυσικούς λεξαρίθμους. Τούτο σημαίνει, ότι η εφαρμογή τους μας βοηθάει να διεισδύσουμε περισσότερο στα άδυτα της Ελληνικής γλώσσης και να προσεγγίσουμε την αλήθεια.

Επειδή δεν υπάρχουν αναφορές σε αρχαία κείμενα για την λέξη λεξάριθμος, μετά πό έρευνα, παραθέτουμε την λέξη, που οι Πυθαγόρειοι χρησιμοποιούσαν αντί της λέξεως λεξάριθμος. Από την έρευνα αυτή, συμπεραίνουμε ότι οι Πυθαγόρειοι χρησιμοποιούσαν τον όρο συνάριθμος αντί του λεξαρίθμου και στην συνέχεια παρουσιάζονται ορισμένοι λεξαριθμικοί συσχετισμοί μεταξύ των δυο αυτών όρων.

Στην αρχή του βιβλίου μελετάται η κοσμική δημιουργία, και δίδεται η λεξαριθμική απόδειξη της συμφωνίας με την θεωρία της μεγάλης εκρήξεως (big bang). Εις το έκτον κεφάλαιον επιχειρείται μια λεξαριθμική διείσδυσις στον μικρόκοσμο, παρουσιάζοντας νέα αποτελέσματα δια τον κόσμον του στοιχείου, του πυρήνος της ύλης και του ατόμου. Επίσης, δίδεται δια πρώτην φορά λεξαριθμική απόδειξις δια την αιτίαν της βαρύτητος, η οποία είναι η μεταβολή του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.»

Ο Κώδιξ των Πυθαγορείων


Η πεποίθησις των Πυθαγορείων ότι τα πάντα εκφράζονται και ερμηνεύονται δια των αριθμών, αποδεικνύεται από την ρήσιν «το γαρ σοφότατον των όντων εστίν ο αριθμός». Εντός των δέκα κεφαλαίων του παρόντος βιβλίου, αποδεικνύεται η πλήρης σχέσις της ελληνικής γλώσσης με τα μαθηματικά, την φυσικήν, την αστρονομίαν , την ιατρικήν και όλες τις επιστήμες.


Οι Πυθαγόρειοι και ο Πλάτων ήσαν πεπεισμένοι ότι ο κόσμος έχει κτισθεί από τα πέντε στοιχεία (πυρ, γαία, ύδωρ, αήρ και αιθήρ), δηλαδή τα κανονικά στερεά. Η αντιστοιχία εκάστου εξ’ αυτών, εξηγείται δια πρώτη φοράν εις το τέταρτον κεφάλαιον, μέσω του κώδικος των Πυθαγορείων. Παρόλες τις αμφισβητήσεις και τις αντιδράσεις που είχαν εκφρασθεί, ο αναγνώστης θα καταλήξει εις το συμπέρασμα ότι η αποκωδικοποίησις της ελληνικής γλώσσης είναι δυνατόν να οδηγήσει τον άνθρωπο εις την ατραπόν της αλήθειας.

Πυθαγόρειο Θεώρημα


Είναι γνωστόν ότι σε κάθε ορθογώνιον τρίγωνον του επιπέδου το τετράγωνον της υποτεινούσης ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο καθέτων πλευρών του.




Ο Ελευθέριος έχει ανακαλύψει 525 διαφορετικές αποδείξεις του Πυθαγορείου θεωρήματος σε χρονικό διάστημα 11 ετών και έξι μηνών (1986 - 1997).

Θεώρημα του Φερμά


Το έτος 1637 ο Γάλλος μαθηματικός Πιέρ Ντε Φερμά διατύπωσε την εικασία ότι η Διοφαντική Εξίσωση δεν έχει ακέραια λύση σε μη μηδενικούς ακεραίους, όταν ο εκθέτης n (φυσικός αριθμός) είναι μεγαλύτερος ή ίσος του 3.



Το έτος 1637 ο Γάλλος μαθηματικός Πιέρ Ντε Φερμά διατύπωσε την εικασία ότι η Διοφαντική εξίσωσις: δεν έχει ακέραια λύση σε μη μηδενικούς ακεραίους, όταν ο εκθέτης n (φυσικός αριθμός) είναι μεγαλύτερος ή ίσος του 3. Έξι μήνες πριν από την αποφοίτησή του από το Northeastern University (Σεπτέμβριος 2002), ο Ελευθέριος ανακάλυψε ένα νέο μαθηματικό τύπο υπολογισμού οριζουσών τετραγωνικών πινάκων. Επίσης απέδειξε το τελευταίο θεώρημα του Φερμά για την περίπτωση των αρτίων εκθετών.

Θεώρημα του Ναπολέοντος


Πέρα από τις στρατηγικές του ικανότητες, ο Ναπολέων έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Ευκλείδειο Γεωμετρία. Ανακάλυψε το ακόλουθο θεώρημα: Σε κάθε τρίγωνο του Ευκλειδείου επιπέδου, εάν κατασκευάσουμε τρία ισόπλευρα τρίγωνα με πλευρές τα μήκη των πλευρών του αρχικού τριγώνου, τότε ενώνοντας τις κορυφές κάθε ισοπλεύρου τριγώνου, με την απέναντι κορυφή του αρχικού τριγώνου, οι τρεις ευθείες που σχηματίζονται συντρέχουν.



Επιπλέον ο Ελευθέριος γενίκευσε το θεώρημα του Ναπολέοντος στην Ευκλείδειο Γεωμετρία, ανακαλύπτοντας για μία ακόμη φορά το θεώρημα του Γερμανού μαθηματικού Kiepert με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτόν του Γερμανού μαθηματικού. Ο Ελευθέριος έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη δημιουργία μίας αντιβαρυτικής συσκευής. Μεταξύ άλλων στα πειράματά του χρησιμοποιεί και τη λεξαριθμική θεωρία ελπίζοντας ότι θα ανακαλύψει την πραγματική αιτία της δημιουργίας της βαρύτητος και επομένως να οδηγηθεί στην κατασκευή της αντιβαρυτικής συσκευής.

ΕΙΣ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΩΔΙΞ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΟΦΙΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
ΙΔΟΥ = ΘΕΟΥ = 484 .΄.
ΑΛΦΑΒΗΤΟΝ = ΠΑΝΣΟΦΙΑΝ = 962
Η ΛΕΞΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΞΙΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ (ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ)...
ΛΕΞΙΣ = ΕΛΞΙΣ = 305 .΄.
ΔΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ, Ο ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΝ...
ΛΟΓΟΣ = ΒΑΡΟΣ = 373
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΞΕΩΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΟΨΗΦΩΝ ΛΕΞΕΩΝ, ΦΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ:
ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ = ΒΑΡΥΤΗΣ = 1011 .΄.

Κ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΕ,
ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑΡΘΩΝ - ΕΝΑΡΘΡΩΝ ΙΣΟΨΗΦΙΩΝ.
ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ = ΥΔΩΡ = 1304
ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΥΔΩΡ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΣΟΨΗΦΙΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΝ ΤΗΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΝ ΜΑΝΙΑΝ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
Ο ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ = ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ = 699
ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ?

Η ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Π=3,14... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ. ΛΑΒΕ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗΝ ΤΟΥ Φ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΖΗΤΗΣΕΣ.
ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ: ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ: ΛΕΚΤΙΚΑ ΑΡΙΘΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΑΝΕΥ ΑΡΘΡΩΝ:
(ΡΙΖΙΚΟΝ ΠΕΝΤΑΔΟΣ + Α)/ΔΥΑΣ = 978/605 = 1,616528925...
Η ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑ 0,00150506308 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ Φ.
ΝΥΝ ΕΛΑΒΕΣ ΤΟ ΦΩΣ.

η Κόρινθος γράφονταν κατά την κλασσική αν θυμάμαι καλά εποχή και με Q (QΟΡΙΝΘΟΣ). Υπάρχει πλάκα στο επιγραφικό μουσείο στην Αθήνα.

QΥΚΛΟΣ = O ΚΥΚΛΟΣ = 810 .΄.
ΑΓΓΕΛΟΣ = ΑFΕΛΟΣ = 312 .΄.

QΟΡΙΝΘΟΣ = 599
ΚΟΡΙΝΘΟΣ = 529

TO Q ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΙΩΝΙΚΟΝ ΑΛΦΑΒΗΤΟΝ, ΤΟ ΔΕ Κ ΕΙΣ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΦΑΒΗΤΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ. ΠΑΡΑΒΙΑΣΙΣ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΝΟΝΟΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ, Η ΙΣΟΤΗΣ
QΥΚΛΟΣ = Ο ΚΥΚΛΟΣ = 810 .΄.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ.

ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 120-121 ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ " Η ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ " ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟΝ ΤΟΥ 2008 ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΙΣΟΨΗΦΙΕΣ:
ΤΟ ΡΑΔΟΝΙΟΝ = ΣΕΙΣΜΟΣ = 725 .΄.
[ΤΟ ΡΑΔΟΝΙΟΝ ΕΣΤΙ] = [Η ΠΡΟΓΩΝΣΙΣ ΣΕΙΣΜΩΝ] = 6985 .΄.
ΧΡΗΣΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΝ = Η ΠΡΟΒΛΕΨΙΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ = 3660 .΄.
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ... !!!

H Εληνική Γλώσσα Είναι Η Ίδια Η Έκτη Αίσθηση

Είναι γεγονός ότι έχουμε αρκετές ενδείξεις, αλλά και αποδείξεις για τη μαθηματική δομή της Ελληνικής γλώσσης. Υπάρχουν όμως και κάποιες ενδείξεις για μία πιθανή «Προβλεπτικότητα» της γλώσσας μας.

Όμως, πριν να μιλήσουμε για την πιθανότητα της προβλεπτικότητας της Ελληνικής γλώσσης, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, τί εννοούμε με τον όρο «Προβλεπτικότητα» και να δώσουμε τον ορισμό, κατά τον οποίο η Ελληνική γλώσσα μέσω των Λεξαρίθμων μπορεί να προβλέψει μελλοντικά γεγονότα.



Υπάρχουν 2 τρόποι για να έχουμε κάποια πρόβλεψη μελλοντικών γεγονότων μέσω της Ελληνικής γλώσσης :
– Ο ένας από αυτούς είναι μέσω των «Λεξαριθμικών Ισοψηφιών» και
– Ο άλλος, μέσω των «Χρονολογιών» που εξάγονται από τα λεξαριθμικά αθροίσματα των λογικών προτάσεων που χρησιμοποιούνται, με σημείο αναφοράς τη γέννηση του Χριστού. Ο δεύτερος τρόπος αναφέρεται σε γεγονότα, τα οποία συμβαίνουν μετά Χριστόν.

Οι πρώτες υποψίες για την προβλεπτικότητα της Ελληνικής γλώσσας, άρχισαν από τότε που ο ιστορικός Σουητόνιος
ανακάλυψε την ισοψηφία:
ΝΕΡΩΝ = 1005 ΙΔΙΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΕΚΤΕΙΝΕ = 1005, δηλαδή : ΝΕΡΩΝ = ΙΔΙΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΕΚΤΕΙΝΕ = 1005.

Ο Σουητόνιος ως ιστορικός γνώριζε ότι υπάρχουν ενδείξεις για τη μαθηματική δομή της Ελληνικής γλώσσας και μετά από την ανακάλυψη της προηγούμενης ισοψηφίας, έθεσε το ερώτημα : Υπάρχει άραγε κάποια μορφή προβλεπτικότητας στην Ελληνική γλώσσα ;

Ερχόμαστε τώρα στον Πυθαγόρα, τον μέγα διδάσκαλο της αριθμοσοφίας. Ο Πυθαγόρας λοιπόν ως μέγας μύστης εγνώριζε την αλήθεια και μετέδιδε ένα μέρος αυτής στους μαθητές του. Ο Πυθαγόρας δεν ήταν ένας κοινός διδάσκαλος, ήταν μέγας διδάσκαλος. Τούτο φαίνεται και από την επόμενη ισοψηφία :
ΓΙΓΝΩΣΚΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ = 2358
Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ = 2358

Όπως αναφέρω και εις το δεύτερο βιβλίο μου «Η Μαθηματική Αποκωδικοποίησις της Ελληνικής Γλώσσης», οι ίδιοι οι λεξάριθμοι μας δίνουν τις πρώτες ενδείξεις για την πιθανότητα της προβλεπτικότητος της γλώσσης μας. Μελετώντας τις φράσεις ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ, διαπιστώνουμε ότι αυτές ισοψηφούν διότι:
Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ = 70+525 = 595
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ = 370+225 = 595.

Εάν τώρα συγκρίνουμε τους λεξαρίθμους της φράσεως ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ και της λέξεως ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΟΤΗΣ, θα διαπιστώσουμε ότι αυτοί είναι ίσοι, διότι :
ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ = 405+870 = 1275
ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΟΤΗΣ = 80+100+70+2+30+5+80+300+10+20+70+300+8+200 = 1275.

Οι δύο προηγούμενες λεξαριθμικές ισοψηφίες αποτελούν ισχυρές ενδείξεις για την ύπαρξη προβλεπτικότητος της Ελληνικής γλώσσης, διότι τονίζουν το γεγονός ότι
– «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» μπορεί να το προσδιορίσει «Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ» και
– η «ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΟΤΗΣ» της Ελληινικής γλώσσης βασίζεται εις το «ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ» των λέξεων και των προτάσεων αυτής.

Συνεχίζοντας την αναφορά μας για την πιθανότητα της προβλεπτικότητος της Ελληνικής γλώσσης, θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα, από το οποίον φαίνεται ότι η κατάκτησις του χρυσού μεταλίου από τον Κώστα Κεντέρη είχε προβλεφθεί από την Ελληνική γλώσσα μέσω των λεξαρίθμων. Παρατηρούμε λοιπόν ότι :
ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ = 688+324+988 = 2000
Ο ΕΛΛΗΝ ΔΡΟΜΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ = 70+123+819+988 = 2000.

Είναι γεγονός λοιπόν ότι, ο Κώστας Κεντέρης κατέκτησε το χρυσό μετάλιο στην Ολυμπιάδα του Σίδνευ το έτος 2000 μ.Χ. με χρόνο 20:09. Μάλιστα, ο Κεντέρης ήταν ο μοναδικός Έλλην δρομεύς Ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα του Σίδνευ.

Όμως η προβλεπτικότης της γλώσσης μας γνωρίζει ακόμη και το όνομα του νέου Ελληνικού νομίσματος. Πράγματι έχουμε:
ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ = 1305
ΕΥΡΩ = 5+400+100+800 = 1305,

επομένως ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ = ΕΥΡΩ = 1305 !!!

Σχετικά με το πολύνεκρο συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, που συνέβη στη Νέα Υόρκη, η Ελληνική γλώσσα έχει να μας πει τα ακόλουθα μέσα από τις παρακάτω λεξαριθμικές ισοψηφίες :

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ + ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ = 1666
ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ = 1666

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΑΙ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΥΟΡΚΗΝ = 2358
ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ = 2358

Και στις δύο περιπτώσεις των προηγουμένων ισοψηφιών, παρατηρούμε ότι η Ελληνική γλώσσα γνώριζε μέσω λεξαριθμικών ισοψηφιών, ότι όταν θα συμβεί κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Υόρκη, αυτό θα σχετίζεται με τους διδύμους πύργους!!! Επίσης, αυτό που μας προκαλεί κάποια ερωτηματικά, είναι η παρουσία του αριθμού 666 (μέσα από τον αριθμό 1666) στην πρώτη ισοψηφία. Επιπλέον, παρατηρούμε ότι:
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΑΙ = 1012,
γεγονός που δηλώνει ότι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν υφίσταται χωρίς τους τρομοκράτες (ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΑΙ).

Αλλά τα πράγματα δεν σταματούν εδώ. Υπάρχει και συνέχεια, μία συνέχεια που θα μας εκπλήξει. Έκπληκτοι διαπιστώνουμε ότι ο αριθμός 662 είναι ο λεξάριθμος των λέξεων ΑΛΛΑΧ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ και της φράσεως Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πράγματι έχουμε:
ΑΛΛΑΧ = 662
ΠΑΚΙΣΤΑΝ = 662
Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ = 662
Αν και η αλήθεια δεν είναι όπως ακριβώς την παρουσιάζουν στον κόσμο, τα γεγονότα της Νέας Υόρκης απεδώθησαν στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ένα κράτος που συνορεύει με το ΠΑΚΙΣΤΑΝ. Απέδωσαν τις ευθύνες σε κράτος που η επίσημη θρησκεία του είναι η μουσουλμανική (ΑΛΛΑΧ) και στον μουσουλμανικό φανατισμό. Ακόμη, μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι επόμενες προτάσεις έχουν λεξαριθμικό άθροισμα τον αριθμό 2001, ο οποίος αντιστοιχεί στη χρονολογία του γεγονότος όχι μόνον της επιθέσεως στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Αμερικανικό πεντάγωνο.

Είναι γεγονός :
ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΣΤΙ = 2001
ΚΑΤΑΡΡΗΞΙΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ = 2001
ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΘΕΣΙΣ = 2001

Η λέξη ΚΑΤΑΡΡΗΞΙΣ σημαίνει κατατεμαχισμός, αυτό που πραγματικά συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2001 στους διδύμους πύργους. Είναι εκπληκτικό το γεγονός της γνώσεως των γεγονότων του Σεπτεμβρίου του 2001 στη νέα Υόρκη και στο Αμερικανικό πεντάγωνο, μέσω των λεξαριθμικών ισοψηφιών. Έτσι, οι ενδείξεις για την προβλεπτικότητα της Ελληνικής γλώσσης αυξάνονται και θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να μελετηθεί μαθηματικώς η πιθανότητα της "συμπτώσεως" όλων αυτών που αναφέραμε

ΦΟΥ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΥΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΑΫΛΩΜΕΝΗ ΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΥΛΗ, ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ... ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΩΣ; ΙΔΟΥ = ΘΕΟΥ = ΑΓΙΟΥ = ΑΓΑΘΟΥ = 484 .΄. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ = ΦΩΣ = ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΙΣ = 1500

Η ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1998 ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ:
(ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΥ) / (ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ) = (338+1016+940)/730 = 2294/730 = 3,14...
ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΙΣ ΤΟΥ π ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ (22/7) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 22 ΚΑΙ 7 ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΟΥ...

π=(ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΥ)/(ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ)=3,14

Απόδειξη του πυθαγόρειου θεωρήματος...:
ΕΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΝ ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΗΣ = ΙΣΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Β' ΚΑΘΕΤΩΝ = 3527

Η ΥΛΗ ΚΡΟΥΕΙ ΑΝΤΙΥΛΗ = ΦΩΤΟΝΙΟΝ = 1850

Η ΟΡΙΑΚΗ ΤΑΧΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ = ΤΑΧΥΤΗΣ ΦΩΤΟΣ = 3679

Ο ΝΟΜΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ = ΜΑΖΑ ΕΠΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΙΣ = 2000

4 σχόλια:

  1. Συνάδελφε μένω έκπληκτος.Εδώ και πολλά χρόνια ήξερα για τη λεξαριθμική θεωρία.Δεν γνώριζα όμως όλα τα παραδείγματα ισοψηφιών που αναφέρεις. Μπράβο σου για την προσπάθεια που κάνεις για την ανάδειξη της γλώσσας μας, τη διεθνή αναγνώρισή της,την εξήγηση και την πρόβλεψη φαινομένων με αυτή και, γιατί όχι,την καθιέρωσή της ως πρώτη παγκόσμια διεθνή γλώσσα που θα την ομιλούν όλοι οι λαοί.Διαμένω στη Λάρισα.Ισως συναντηθούμε.Θα αγοράσω βιβλία σου.Είμαι συνταξιούχος μαθηματικός.Δημήτρης Αργυρακούλης τηλ.6974721049. email dimitrisargyrakoulis@gmail.com Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφε μένω έκπληκτος.Εδώ και πολλά χρόνια ήξερα για τη λεξαριθμική θεωρία.Δεν γνώριζα όμως όλα τα παραδείγματα ισοψηφιών που αναφέρεις. Μπράβο σου για την προσπάθεια που κάνεις για την ανάδειξη της γλώσσας μας, τη διεθνή αναγνώρισή της,την εξήγηση και την πρόβλεψη φαινομένων με αυτή και, γιατί όχι,την καθιέρωσή της ως πρώτη παγκόσμια διεθνή γλώσσα που θα την ομιλούν όλοι οι λαοί.Διαμένω στη Λάρισα.Ισως συναντηθούμε.Θα αγοράσω βιβλία σου.Είμαι συνταξιούχος μαθηματικός.Δημήτρης Αργυρακούλης τηλ.6974721049. email dimitrisargyrakoulis@gmail.com Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
    ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ".
    ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΒΡΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΕΡΣΗ... ....
    ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ,
    ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΑΛΓΟΣ + ΑΡΙΘΜΟΣ,
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ(ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΛΟΓΙΚΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ - ΑΡΙΘΜΩΝ-ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑΣ.

    με σεβασμό
    Αικ. Αγγέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ (= ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΕΚ ΦΘΟΝΟΥ ; ). Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΦΥΪΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ.
    Σωτ. Χαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή